Voor werknemers

Payrolling voor werknemers

Jouw werkgever heeft er voor gekozen om het werkgeverschap over te dragen aan Soldij. Wat betekent dat nou eigenlijk voor jou als medewerker?

Als jouw werkgever (onze opdrachtgever) beslist te gaan payrollen, verandert er in feite voor jou niet veel.

Soldij wordt juridisch gezien jouw werkgever, de loonstrookjes en jaaroverzichten krijgt jij in het vervolg van ons en voor jouw vragen over afgedragen loonbelasting en over pensioenzaken kunt jij bij ons terecht.

Op de werkvloer verandert er helemaal niks.

De opdrachtgever zorgt nog steeds voor de aansturing, planning en functioneringsgesprekken en andere voorkomende zaken op de werkvloer.

Door de samenwerking met Soldij heeft de opdrachtgever geen omkijken meer naar het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het betalen van salarissen en alles wat er verder bij het hebben van medewerkers komt kijken.

De opdrachtgever weet hierdoor zeker dat hij alles goed geregeld heeft voor zijn medewerkers en dat alle wettelijke verplichtingen omtrent het werkgeverschap op de juiste manier worden voldaan.

Soldij is NEN 4400 gecertificeerd en mag daarvoor het SNA keurmerk dragen welke haar diensten en kwaliteiten waarborgt.  Dit betekent voor jou uiteraard het op tijd ontvangen van het salaris en o.a. dat jij vanaf 21 jaar en ouder ook de mogelijkheid hebt om pensioen op te gaan bouwen.

CAO

Voor iedere medewerker in dienst bij Soldij geldt de NBBU CAO.

Meer informatie over NBBU (externe website) >

Veel gestelde vragen

Op onze pagina Veel gestelde vragen vind je antwoorden op vragen die wij regelmatig ontvangen.

Liever persoonlijk contact?

Heb jij een vraag? Dan kunt je tijdens kantooruren contact met ons opnemen op 085-489 07 60