Gunstigste payroll tarieven bij Soldij

Soldij Payrolling heeft zich gevestigd in Hengelo. De nuchterheid waar Twente zo om bekend staat, klinkt ook door in ons bedrijf en onze werkwijze. Het contact met Soldij voelt daardoor solide en betrouwbaar.

Soldij Payrolling heeft de beste payrolling tarieven in Nederland. Wij nemen al uw werknemerszaken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkere zaken van uw onderneming.

Door uw werknemers op papier aan te nemen, wordt Soldij de juridische werkgever. Daarbij bieden wij u gegarandeerd de voordeligste payroll tarieven. Daarnaast is Soldij een NEN-gecertificeerde payrolling-organisatie, waardoor u al uw personeelszaken zonder zorgen kunt uitbesteden. Soldij regelt alle zaken voor u en uw werknemers en hanteert daarbij ook nog eens de beste payrolling tarieven!

Zorgeloos

U kunt vertrouwen op Soldij Payrolling. Als ondernemer draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor de selectie, werving en begeleiding van uw werknemers. Soldij Payrolling neemt al uw zorgen rondom verloning en werknemerschap weg, zodat u geheel zorgeloos bezig kunt zijn met de belangrijkere aspecten van uw onderneming. Wij hanteren de beste payroll tarieven en de voordeligste omrekenfactor met de beste voorwaarden.

Persoonlijk en betrouwbaar

Soldij bezoekt graag uw bedrijf voor een persoonlijke kennismaking en een bedrijfspresentatie, waarin precies wordt uitgelegd wat payrolling inhoudt en wat Soldij voor u kan betekenen. Wij hebben relaties in heel Nederland en in vrijwel elke branche. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Soldij Payrolling B.V. in Hengelo.