Detachering medical device doe je bij ons!

Veel organisaties en bedrijven vragen om flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden. Een samenwerking op basis van detachering is dan een handige en effectieve oplossing. Binnen de wereld van de medical device is flexibiliteit zeer belangrijk, er zijn namelijk drukke en minder drukke periodes door het hele jaar. Zo is het lastig om het gehele jaar door hetzelfde aantal mensen in dienst te hebben. Daarom bieden wij een oplossing om er voor te zorgen dat er in deze wisselende periodes voldoende personeel aanwezig is. Door deze flexibiliteit is het relatief eenvoudig de gewenste bezetting aan te passen.

Binnen deze branche worden medische apparaten en toepassingen ontwikkelt voor diagnose, therapie, zorg en zelfverzorging. Toepassingen worden gevonden in gebieden waaronder chirurgie, therapie en diagnostiek. Het is een branche waar technologie voorop staat. Kwaliteit en innovatie zijn beiden belangrijk binnen de medical device branche.

Soldij werkt actief samen met Tolman Consultancy binnen de medical device, bij het bemiddelen van sales, marketing en medical kandidaten binnen de branche.

Tolman Consultancy heeft al meer dan 10 jaar ervaring als persoonlijk en kleinschalig bureau.

Wij richten ons bij detachering met name op opdrachten voor een langere periode waar kandidaten geplaatst worden. Maar kortere periode is ook mogelijk. De nadruk ligt op de juiste match, voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Sommige omstandigheden voorzie je niet direct, dan is detachering een mooie oplossing. Hierdoor wordt steeds vaker gezocht naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken, de noodzaak tot detachering en interim management neemt hierdoor toe (deze hele zin eruit… loopt niet). Wanneer u als organisatie behoefte heeft aan tijdelijke krachten, vanwege tijdelijk capaciteitstekort, behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist voor een speciaal project, of wegens zwangerschap of ziekte, kunt u bij ons terecht. Kiest u ervoor om een kandidaat te detacheren dan kunt u zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Een andere mogelijkheid is om een samenwerking aan te gaan met een zoals wij deze noemen, een  ‘verlengde proefperiode’. Dat kan detacheren. Via detachering is dat inderdaad mogelijk en na een vooraf afgesproken (langere) periode bepaalt u of de medewerker in loondienst komt of gedetacheerd blijft.

Detachering op basis van projecten, is dat mogelijk?  Er kan binnen detachering gebruik gemaakt worden bij het invullen van een functie op projectbasis bij (verschillende) opdrachtgevers. Het contract is vaak voor de duur van het project. Afhankelijk van de duur van het project is er een opzegtermijn verwerkt in het contract. Wij helpen u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze met het zoeken van de juiste medewerkers bij uw projecten.

Zekerheid voor u en zekerheid voor uw medewerkers

Soldij werkt met Tolman Consultancy samen binnen de medical device op het gebied van detachering en interim, daarnaast ook binnen de farmaceutische industrie, farmacie en de food branche.

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur? Neemt u dan contact op met Willem Tolman van Tolman Consultancy.

Telefoon: +31 (0)35 5423192
Email: info@tolmancs.nl

Bekijk hier de openstaande vacatures binnen de medical device branche.

Tolman Consultancy

Tolman Consultancy gaat voor u op zoek naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken gezien de noodzaak tot detachering en interim management toeneemt.

Telefoon: +31 (0)35 5423192
Mobiel Marijke: +31(0)612970720
Mobiel Willem: +31(0)643443702
Email: info@tolmancs.nl