Detachering farmacie doe je bij ons!

Er wordt steeds vaker samengewerkt op basis van detachering. De wereld van de farmacie kent drukke en minder drukke periodes door het hele jaar. Daarom bieden wij een oplossing om er voor te zorgen dat er in deze wisselende periodes voldoende personeel aanwezig is. Door deze flexibiliteit is het relatief eenvoudig de gewenste bezetting aan te passen.

Soldij werkt actief samen met Daphaer binnen de farmacie branche, bij het bemiddelen van apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmakundige en apothekers. Daphaer heeft namelijk al meer dan 10 jaar ervaring als persoonlijk en kleinschalig bureau in deze branches.

Wij richten ons met name bij detachering op opdrachten met een vaste (project-) periode waar kandidaten geplaatst worden. De nadruk ligt op de juiste match, voor zowel de wensen van de opdrachtgever als de wensen en kwaliteiten van de kandidaat. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop!

Sommige omstandigheden voorzie je niet direct, dan is detachering een mooie oplossing. Hierdoor wordt steeds vaker gezocht naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken, de noodzaak tot detachering en interim management neemt hierdoor toe. Wanneer u als organisatie behoefte heeft aan tijdelijke krachten, vanwege tijdelijk capaciteitstekort, behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist voor een speciaal project, of wegens zwangerschap of ziekte, kunt u bij ons terecht. Kiest u ervoor om een kandidaat te detacheren dan kunt u zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Een andere mogelijkheid is om een samenwerking aan te gaan met een zoals wij deze noemen, een  ‘verlengde proefperiode’. Na een vooraf afgesproken periode bepaalt u of de medewerker in loondienst komt of gedetacheerd blijft. Detachering kan ook voor kortere periodes, hierover maken wij een maatwerk afspraak met u. Want in iedere opdracht wordt gekeken naar de juiste match en niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Door onze persoonlijke werkwijze is ieder traject een maatwerk traject en garanderen wij kwaliteit.

En detachering kan daarnaast ook goed ingezet worden bij het invullen van een functie op projectbasis bij (verschillende) opdrachtgevers. Het contract is vaak voor de duur van het project. Afhankelijk van de duur van het project is er een opzegtermijn verwerkt in het contract. Tevens kan er sprake zijn van secundaire arbeidsvoorwaarden als (afwijkende) pensioenopbouw, auto, mobiele telefoon of ATV. Wij helpen u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze met het zoeken van de juiste medewerkers bij uw projecten.

Als werkgever blijft u verantwoordelijk voor het aansturen van uw personeel. U bepaalt de hoogte van het salaris, het aantal te werken uren, een bonus wel of niet, u doet de beoordelingsgesprekken en regelt alle andere zaken die van belang zijn voor het functioneren van uw medewerkers op de werkvloer. Voor uw werknemers verandert er dus in feite niets.

Zekerheid voor u en zekerheid voor uw medewerkers

Soldij werkt naast de farmacie ook met Daphaer samen op het gebied van detachering en interim binnen de farmaceutische industrie, food en de medical device branche.

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur van apothekersassistenten of apothekers via Daphaer Neemt u dan contact op met Daphne Hendriks.

Mobiel: +31 (0)6 12437776
Email: daphne.hendriks@daphaer.nl

Herken jij jezelf hierin?

  • Apothekersassistente met minimaal 3 jaar ervaring binnen de apotheekbranche
  • Je bent stressbestendig
  • Je werkt graag samen binnen een team en je staat open voor feedback van je collega’s
  • Je bent een echte multitasker en kunt je eigen werk organiseren
  • Je bent flexibel en houdt van uitdagingen
  • Je vindt kwaliteit belangrijk, werkend vanuit het belang van de cliënt

Zo ja, dan ben jij degene die wij zoeken.

Bekijk hier de openstaande vacatures binnen de farmacie branche.

Daphaer

Daphaer gaat voor u op zoek naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken gezien de noodzaak tot detachering en interim management toeneemt.


Daphne B. Hendriks
Mobiel: +31 (0)6 12437776
Email: daphne.hendriks@daphaer.nl