Payrol Enschede: Soldij

Payrolling Enschede: Soldij

Soldij Payrolling werkt voor bedrijven uit Enschede en is een NEN-gecertificeerd payroll bedrijf. Wij nemen u alle zaken omtrent uw personeel uit handen. Hierdoor kunt u zich richten op de belangrijke zaken van uw onderneming. Doordat Soldij op papier uw personeel in dienst neemt, zijn wij juridisch werkgever. Door het payrollen aan Soldij Payrolling uit te besteden weet u zeker dat alle werkgeverszaken perfect geregeld zijn.

Zorgeloos ondernemen

Geen zorgen om werkgeverszaken, wie wil dat niet? U als ondernemer regelt de werving, selectie en begeleiding van uw personeel, Soldij Payrolling zorgt voor alles rondom de verloning en het werkgeverschap. Wij hanteren de scherpste tarieven bij de beste voorwaarden. Een all-in tarief voor payroll-activiteiten die wij graag voor u uitvoeren.

Bedrijfsbezoek in Enschede

Soldij Payrolling komt graag bij u langs voor een bedrijfspresentatie. Tijdens deze presentatie maken wij u duidelijk wat payrollen voor u en uw personeel inhoudt.

Contactformulier

Onze relaties bevinden zicht door het hele land en zijn afkomstig uit diverse branches. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Soldij Payrolling B.V.