Detachering food doe je bij ons!

Veel organisaties en bedrijven vragen om flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden. Een samenwerking op basis van detachering is dan een handige en effectieve oplossing. De wereld van de food kent drukke en minder drukke periodes door het hele jaar. Zo is het lastig om het gehele jaar door hetzelfde aantal mensen in dienst te hebben. Daarom bieden wij een oplossing om er voor te zorgen dat er in deze wisselende periodes voldoende personeel aanwezig is. Door deze flexibiliteit is het relatief eenvoudig de gewenste bezetting aan te passen.

Voedsel speelt een essentiële rol in ons dagelijkse leven. Toch staan we er zelden bij stil hoe dat voedsel op ons bord terecht komt. Blindelings vertrouwen we op de sector die hierachter schuil gaat. De Nederlandse food sector, die zorg draagt voor productie, verwerking, distributie en verkoop van voedsel heeft dan ook een belangrijke maatschappelijke taak te vervullen. De food sector is namelijk ook nog eens een van de drijvende krachten achter onze economie. Nederland behoort tot de wereldtop als het gaat om export van agro- en food producten. De verantwoordelijkheid die de Nederlandse food sector draagt is dus groot. De voedingsmiddelen industrie is mooie branche om voor te werken, waar verantwoordelijkheid voorop staat en belangrijk is.

Soldij werkt actief samen met Tolman Consultancy binnen de food branche, bij het bemiddelen van quality, procestechnologen, analisten, technici, levensmiddelentechnologen e.d.

Tolman Consultancy heeft al meer dan 10 jaar ervaring als persoonlijk en kleinschalig bureau in o.a. de voedingsmiddelen industrie.

Wij richten ons met name bij detachering op opdrachten voor een langere periode waar kandidaten geplaatst worden, echter zijn korte periodes ook mogelijk. De nadruk ligt op de juiste match, voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Kwaliteit is belangrijk en dit sluit goed aan bij de wensen binnen deze verantwoordelijke branche.

Sommige omstandigheden voorzie je niet direct, dan is detachering een mooie oplossing. Hierdoor wordt steeds vaker gezocht naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken, de noodzaak tot detachering en interim management neemt hierdoor toe. Wanneer u als organisatie behoefte heeft aan tijdelijke krachten, behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist voor een speciaal project, of wegens zwangerschap of ziekte, kunt u bij ons terecht. Kiest u ervoor om een kandidaat te detacheren dan kunt u zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Een andere mogelijkheid is om een samenwerking aan te gaan met een zoals wij deze noemen, een  ‘verlengde proefperiode’. Dat kan detacheren. Door onze persoonlijke werkwijze is ieder traject een maatwerk traject en garanderen wij kwaliteit. Daarnaast kan detachering ook goed ingezet worden bij het invullen van een functie op projectbasis bij (verschillende) opdrachtgevers.

Zekerheid voor u en zekerheid voor uw medewerkers

Soldij werkt naast de food ook met Tolman Consultancy samen op het gebied van detachering en interim binnen de farmaceutische industrie, farmacie en de medical device branche.

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur? Neemt u dan contact op met Willem Tolman van Tolman Consultancy.

Telefoon:            +31 (0)35 5423192

Email:                   info@tolmancs.nl

Bekijk hier de openstaande vacatures binnen de food branche.

Tolman Consultancy

Tolman Consultancy gaat voor u op zoek naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken gezien de noodzaak tot detachering en interim management toeneemt.


Telefoon: +31 (0)35 5423192
Email: info@tolmancs.nl