Payrolling Twente: Soldij

Payrolling Twente: Soldij

Soldij Payrolling is gevestigd in Twente. De Twentse nuchterheid van Soldij neemt u de zorg rondom de verloning en het werkgeverschap uit handen. Wij nemen uw personeel als het ware in dienst (op papier) en worden zo juridisch werkgever. U hoeft zich alleen maar te richten op uw eigen business.

Zorgeloos ondernemen

Door het uit handen geven van alle werkgeverszaken kunt u zorgeloos ondernemen. U regelt zelf de werving, selectie en begeleiding van uw personeel, Soldij Payrolling regelt de verloning en andere werkgeverszaken. Dat is payrolling Twente. U kunt zich dus volledig richten op de corebusiness van uw onderneming. Wij hanteren zeer voordelige tarieven voor all-in payroll.

Bedrijfsbezoek

Om u nog beter te informeren over onze werkzaamheden op het gebied van payrolling, komen wij graag bij u langs voor een bedrijfsbezoek. Door middel van een bedrijfspresentatie wordt u volledig op de hoogte gebracht van payrolling en alles wat daarbij komt kijken. Soldij Payrolling is een NEN-gecertificeerd payroll bedrijf met relaties uit diverse branches.

Contactformulier

De relaties van Soldij Payrolling bevinden zich in heel Nederland en komen uit verschillende branches. Voor vrijblijvend advies of informatie kunt u contact opnemen met Soldij Payrolling B.V. te Hengelo.