Detachering Farmaceutische (farma) industrie doe je bij ons!

Veel organisaties en bedrijven vragen om flexibele oplossingen voor tijdelijke werkzaamheden. Een samenwerking op basis van detachering is dan een handige en effectieve oplossing. De wereld van de farmaceutische industrie (farma, generiek en otc) kent drukke en minder drukke periodes door het hele jaar. Zo is het lastig om het gehele jaar door hetzelfde aantal mensen in dienst te hebben. Daarom bieden wij een oplossing om er voor te zorgen dat er in deze wisselende periodes voldoende personeel aanwezig is. Door deze flexibiliteit is het relatief eenvoudig de gewenste bezetting aan te passen.

De farmaceutische industrie produceert verpakte geneesmiddelen. Ook wordt er in deze type industriesector veel onderzoek en ontwikkeling (R&D) verricht op het gebied van de farmacologie. De fabrikanten van geneesmiddelen opereren meestal mondiaal. De productie van geneesmiddelen is gebonden aan zeer strenge wet en regelgeving met betrekking tot veiligheid en hygiëneregels. Ook is het van groot belang dat binnen hele strenge productspecificaties geproduceerd wordt.

Verpakte geneesmiddelen zijn geregistreerd door de registratieautoriteiten. De fabrikanten en importeurs leveren meestal de geneesmiddelen aan de groothandel die de distributie aan apotheken, drogisterijen, supermarkten en benzinestations verzorgen. Soms vindt er een tussenstap plaats, en worden de geneesmiddelen eerst verpakt of omgepakt om geschikt te worden gemaakt voor de nationale markt. Ook hiervoor bestaan speciale bedrijven, farmaceutische contractverpakkers genaamd.

De productie van geneesmiddelen is over het algemeen een schakering van diverse (chemische) processen, met als doel een zuiver product met minimale afwijking op productspecificaties te kunnen maken. Dit kunnen crèmes, vloeistoffen, pillen, etc.

Soldij werkt actief samen met Tolman Consultancy binnen de farmaceutische industrie, bij het bemiddelen van rayon manager (artsenbezoeker), product specialist, product manager, (key)accountmanager, clinical research associate e.d.

Wij richten ons met name bij detachering op opdrachten voor een langere periode waar kandidaten geplaatst worden, uiteraard zijn kortere periodes ook mogelijk. De nadruk ligt op de juiste match, voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Bij detachering is het belangrijk dat de match tussen de opdrachtgever en kandidaat goed aansluit, hierdoor is de gedetacheerde werknemer snel en professioneel goed inzetbaar. Kwaliteit staat voorop, naast maatwerk.

Sommige omstandigheden voorzie je niet direct, dan is detachering een mooie oplossing. Hierdoor wordt steeds vaker gezocht naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken, de noodzaak tot detachering en interim management neemt hierdoor toe. Wanneer u als organisatie behoefte heeft aan tijdelijke krachten, vanwege tijdelijk capaciteitstekort, behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist voor een speciaal project, of wegens zwangerschap of ziekte, kunt u bij ons terecht. Kiest u ervoor om een kandidaat te detacheren dan kunt u zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen.

Via detachering is dat inderdaad mogelijk en na een vooraf afgesproken periode bepaalt u of de medewerker in loondienst komt of gedetacheerd blijft.  Zie dit als een ‘verlengde proefperiode’. Detachering kan ook voor kortere periodes, hierover maken wij een maatwerk afspraak met u. Want in iedere opdracht wordt gekeken naar de juiste match en niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Door onze persoonlijke werkwijze is ieder traject een maatwerk traject en garanderen wij kwaliteit.

Verder kan detachering ook goed ingezet worden bij het invullen van projectbasis vacatures bij (verschillende) opdrachtgevers. Het contract is vaak voor de duur van het project. Afhankelijk van de duur van het project is er een opzegtermijn verwerkt in het contract. Tevens kan er sprake zijn van secundaire arbeidsvoorwaarden als (afwijkende) pensioenopbouw, auto, mobiele telefoon of ATV. Wij helpen u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze met het zoeken van de juiste medewerkers bij uw projecten.

Zekerheid voor u en zekerheid voor uw medewerkers

Soldij werkt naast de farmaceutische industrie ook met Tolman Consultancy samen op het gebied van detachering en interim binnen de medical device, farmacie en de food branche.

Graag eens vrijblijvend spreken over de mogelijkheden tot inhuur? Neemt u dan contact op met Willem Tolman of Marijke Stekelenburg van Tolman Consultancy.

Telefoon: +31 (0)35 5423192
Mobiel Marijke: +31 (0)6 12970720
Mobiel Willem: +31 (0) 643443702
Email: info@tolmancs.nl

Bekijk hier de openstaande vacatures binnen de farmaceutische industrie branche.

Tolman Consultancy

Tolman Consultancy gaat voor u op zoek naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken gezien de noodzaak tot detachering en interim management toeneemt.


Telefoon: +31 (0)35 5423192
Mobiel Marijke: +31(0)612970720
Mobiel Willem: +31(0)643443702
Email: info@tolmancs.nl