Voor werkgevers

Diensten voor werkgevers

Of het nu gaat om payrolling, werven & selecteren, uitzenden of detacheren, bij Soldij wordt u volledig ontzorgd.

Soldij beschikt over een uitgebreid netwerk waardoor wij in staat zijn om uw verzoek in goede banen te leiden. Onze diensten bestaan onder andere uit;

Uitzenden

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijk personeel, om eventuele pieken of ziekte te kunnen opvangen, is Soldij uw juiste partner. Aangezien Soldij beschikt over een breed netwerk, kunnen wij u snel de juiste kandidaat leveren. Wanneer het nu gaat om een week, een jaar of de duur van het project: Soldij levert u de juiste mensen. Soldij helpt u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze bij het zoeken van uw tijdelijke personeel.

Detacheren

Een andere vorm van het invullen van een functie is het detacheren van personeel. De werknemer heeft in dit geval een contract met Soldij en wordt op projectbasis gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Het contract is vaak voor de duur van het project. Afhankelijk van de duur van het project is er een opzegtermijn verwerkt in het contract. Tevens kan er sprake zijn van secundaire arbeidsvoorwaarden als (afwijkende) pensioenopbouw, auto, mobiele telefoon of ATV. Soldij helpt u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze met het zoeken van de juiste medewerkers bij uw projecten.

Werven & Selecteren

Soldij begeleid u bij het proces van het zoeken naar geschikte kandidaten en het werven en selecteren hiervan met voorbereiding naar een vaste baan of tijdelijk werk. Dit moet natuurlijk zorgvuldig in lijn worden gebracht met de strategie en doelstellingen van uw organisatie of onderneming. Een goed werving- en selectieproces is zeer belangrijk voor een onderneming om concurrerend te blijven en heeft vaak een directe impact op uw bedrijfsresultaten.

Soldij helpt u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze bij het doorlopen van deze tijdrovende trajecten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de kandidaat op basis van payroll/ uitzenden/ detachering gedurende een vooraf afgesproken periode in te huren, waarna het mogelijk is om de kandidaat na die periode zelf in dienst te nemen. Hierdoor weet u zeker dat uw vacature vervuld wordt door een bekwame en toegewijde medewerker.

Payrolling

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie. Indien u een geschikte kandidaat heeft gevonden treedt de medewerker bij Soldij in dienst, waarmee wij juridisch werkgever worden. Deze medewerker zal exclusief voor uw bedrijf werken, geheel onder uw leiding. Voor deze medewerkers hoeft u geen salarisadministratie, contractbeheer of assurantiën te regelen en bent u als ondernemer gevrijwaard van alle werkgeversrisico’s.
Ook de medewerkers die momenteel bij u werkzaam zijn kunnen bij Soldij op de payroll worden gezet. Dan is er sprake van ‘opvolgend werkgeverschap’. Bij opvolgend werkgeverschap gaan alle verworven rechten over op Soldij. Door te gaan payrollen, gaat uw medewerker er dus niet op achteruit!

Als u vaak zaken doet met ZZP’ers

De wet DBA biedt veel onduidelijkheden en vaak niet afdoende zekerheid. De wet laat dermate ruimte voor interpretaties dat het kan gebeuren dat u alsnog aangeslagen wordt voor afdracht belastingen en premies.
Voor zowel werkgever als ZZP’er biedt een (tijdelijk) payroll contract dikwijls grote voordelen. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken welke oplossing er voor u mogelijk is.

Veel gestelde vragen

Op onze pagina Veel gestelde vragen vind u antwoorden op vragen die wij regelmatig ontvangen.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag? Dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen op 085-489 07 60