Soldij payrolling Hengelo: solide en betrouwbaar

Soldij Payrolling te Hengelo richt zich op ondernemers die hun werkgeverszaken uit handen willen geven.  Wij nemen uw personeel op papier in dienst, waarmee wij juridisch werkgever worden. Op deze manier kunt u zich als werkgever richten op de corebusiness van uw bedrijf.

Soldij is een NEN gecertificeerde payroll organisatie, waardoor u zeker weet dat alle zaken perfect voor u en uw medewerkers geregeld wordt.

Zorgeloos ondernemen

Soldij is een betrouwbaar payrollbedrijf voor u als ondernemer en uw werknemers. U bent zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van uw werknemers. Alle zorgen rondom verloning en werkgeverschap nemen wij van u over. Soldij hanteert  de scherpste tarieven bij de beste voorwaarden. Kortom, wij ontzorgen u op het totale gebied van personeelszaken tegen een zeer voordelig all-in tarief.

Bedrijfsbezoek

Soldij maakt het u gemakkelijk. Door het geven van een uitgebreide bedrijfspresentatie wordt u duidelijk gemaakt wat payroll inhoudt. Vanuit Hengelo bezoeken wij uw bedrijf voor een persoonlijke kennismaking.

Contactformulier

Onze relaties bevinden zich in heel Nederland en in vrijwel iedere branche. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Soldij Payrolling B.V. te Hengelo.